http://rusnauka.narod.ru/lib/phisic/super/image61.gif

Добре дошли в сайта на Националната студентска научна конференция с участие на ученици От атома до Космоса!

Конференцията се провежда ежегодно в гр. Шумен през месец май по време на Епископ-Константиновите дни на Шуменския университет Епископ Константин Преславски.

Първата конференция От атома до Космоса бе проведена през 2013 г. В нея взеха участие студенти и докторанти от различни висши училища в България. От 2015 г. в конференцията участват и ученици.

На този научен форум докторанти, студенти и ученици могат да представят своите проучвания и постижения в различни научни направления на физиката и свързаните с нея науки. Участниците получават възможност да споделят своят опит и знания с колегите си от други университети, институти и училища. Освен това, те могат да прекарат незабравими часове, потопявайки се в атмосферата на гр. Шумен, да посетят неописуемо красивите Мадарски скали, глобалният символ на България Мадарският конник, разположените в близост до гр. Шумен старите български столици Плиска и Велики Преслав, мемориалният комплекс Създатели на българската държава, Шуменската крепост, както и много други природни и исторически забележителности.

Академичният състав от катедра Физика и Астрономия към Шуменския университет най-учтиво Ви кани да вземете участие в осмото издание на Конференцията, която ще се проведе на 15 май 2021 г. онлайн в Meet.

 

Заповядайте, очакваме Ви!

 

 

Резултат с изображение за шуменски университет лого

Начало

Национална студентска научна конференция с участие на ученици

От Атома до Космоса

 

e-mail: snk@shu.bg

ISSN 2534-9422

50 години заедно пишем историята