http://rusnauka.narod.ru/lib/phisic/super/image61.gif

             Добре дошли в сайта на Националната студентска научна конференция с участие на ученици От Атома до Космоса”!

             Конференцията се провежда ежегодно в гр. Шумен през месец май по време на Епископ-Константиновите дни на Шуменския университет Епископ Константин Преславски”.

             Първата конференция От Атома до Космоса” бе проведена през 2013 г. В нея взеха участие студенти и докторанти от различни висши училища в България. От 2015 г. в конференцията участват и ученици от средна степен на образованието (от IX до XII клас).

             Академичният състав от направление Физически науки” към Шуменския университет най-учтиво Ви кани да вземете участие в шестото издание на Конференцията, която ще се проведе на 4 и 5 май 2018 г.

             На този научен форум докторанти, студенти и ученици могат да представят своите проучвания и постижения в различни научни направления на физиката и свързаните с нея науки. Участниците получават възможност да споделят своят опит и знания с колегите си от други университети и училища. Освен това, те могат да прекарат незабравими часове, потопявайки се в атмосферата на гр. Шумен, да посетят неописуемо красивите Мадарски скали, глобалният символ на България Мадарският конник, разположените в близост до гр. Шумен старите български столици Плиска и Велики Преслав, мемориалният комплекс “Създатели на българската държава”, Шуменската крепост, както и много други природни и исторически забележителности.

             Заповядайте, очакваме Ви!

Снимка на Астрономическа обсерватория на Шуменския университет.Резултат с изображение за шуменски университет лого

Начало

Национална студентска научна конференция с участие на ученици

“От Атома до Космоса”

e-mail: snk@shu.bg